Ik ben 49 jaar en heb na mijn economische opleiding en werk in het bedrijfsleven een switch gemaakt naar het onderwijs. Ik haalde mijn onderwijskundige bevoegdheid (pabo) en heb inmiddels al weer vele jaren les gegeven aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar als leerkracht in het basisonderwijs en later ook als docent economie op het voortgezet onderwijs.

In 2010 ontdekte ik Rekenwonders, een zeer succesvolle rekenmethode die ontwikkeld is in Singapore. Vanaf dat moment ben ik me verder gaan verdiepen en specialiseren op het gebied van rekenen voor het basisonderwijs. Ik behaalde in 2011 mijn opleiding expert Singapore Rekenen.

Naast begeleiding en les aan leerlingen, geef ik nu ook workshops aan leerkrachten, schooldirecties,  rt’ers, thuisonderwijzers en pabostudenten die meer van de aanpak willen begrijpen en/of de aanpak willen combineren met een Nederlandse rekenmethode en zo de rekenprestaties van hun leerlingen willen verbeteren. En af en toe train ik ook volwassenen die voor hun werk beter moeten rekenen.

 

Wil je ook beter leren rekenen of heb je een zoon of dochter waarbij het rekenen niet wil vlotten? Dan help ik daar graag bij middels ondersteuning thuis of op school. E.v.t. ook te combineren met huiswerkbegeleiding. ( ne-eng-fra –wi- eco-akd)   

Uw vraag

U kunt voor € 20,- p/jaar lid worden van Dienstwerk of een eenmalige aanvraag doen voor € 7,50. Ben u al lid van Dienstwerk? Dan hoeft u uiteraard niet nogmaals te betalen.

Opties: