Kees begon in 1964 als administratief medewerker bij Bredero Beton in Maarssen op de afdeling boekhouding. Na zijn diensttijd als marinier is hij werkzaam geweest als bouwadministrateur bij Bouwbedrijf van Eijkelenburg in Amersfoort en Rosmalen. Daarna jarenlang hoofd bouwadministratie geweest bij IBB Kondor. Mede door het behalen van Praktijkdiploma Boekhouden en SPD1 had hij zich opgewerkt tot hoofd administratie bij de Aannemingsmaatschappij Woerden.

In 1976 nam hij een installatiebedrijf voor tankstations over en was zelfstandig ondernemer tot 1994 met 23 personeelsleden.

Na verkoop van zijn bedrijf emigreerde hij naar Isla de Margarita in Venezuela. Daar heeft hij een aantal activiteiten opgezet zoals in- en verkoop en verbouwing van woningen, satellietontvangst-systemen, internet-tv, computer- en internetservice en 5 jaar een hotel gerund.

In 2010 keerde hij terug naar Nederland en is hij als chauffeur werkzaam geweest bij Van Driel Vervoerservice te 's Hertogenbosch. Naast het groepsvervoer van schoolkinderen en bejaarden, heeft hij ook zeer veel ervaring in rolstoelvervoer.

Uw vraag

U kunt voor € 20,- p/jaar lid worden van Dienstwerk of een eenmalige aanvraag doen voor € 7,50. Ben u al lid van Dienstwerk? Dan hoeft u uiteraard niet nogmaals te betalen.

Opties: